Badkamer Amsterdam installatie

Badkamer in Amsterdam laten renoveren of installeren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Installatiebedrijf Vosse B.V. is expert in het monteren van sanitair en wij helpen u dan ook graag. Wilt u een inloopdouche maken of een bad plaatsen? Wij denken met u mee. Een badkamer is een plek die u iedere dag meerdere malen gebruikt. Naast dat deze mooi moet worden is het ook van belang dat de badkamer praktisch is ingericht en het nodige comfort kan bieden. Hiermee houden wij allemaal rekening. Bij het ontwerpen van een badkamer kijken we samen met u naar de mogelijkheden. U geeft aan wat uw wensen zijn en onze ervaren loodgieters vullen deze wensen aan met hun expertise. Daarnaast kunnen wij suggesties doen die het gebruiksgemak van uw badkamer bevorderen. Maak een vrijblijvende afspraak met onze vakmannen en ontdek de vele opties zelf!

Badkamer Amsterdam assortiment

Als u niet uw gehele badkamer wilt vernieuwen kunt u er ook voor kiezen uw sanitair te vervangen. In veel gevallen zijn mensen tevreden met hun badkamer, maar is het materiaal wel aan vervanging toe. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan sanitaire voorzieningen en kunnen via verschillende groothandels aan ontzettend veel sanitair komen. Onze installateurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Badkamer Amsterdam afwerking

De afwerking van uw badkamer is een belangrijk punt. Onze loodgieters werken uiterst precies om aan uw wensen te voldoen. De badkamer is een complexe ruimte waar zowel sanitair, leidingwerk, elektra en ventilatie samenkomen. Een goede planning is dan ook cruciaal. Onze loodgieters kunnen naast het sanitair ook het tegel- en voegwerk voor u regelen. Heeft u mooie spotjes of verlichting gezien? Laat het ons weten, wij regelen ook de elektra en het aansluiten van verlichting. Wilt u graag weten wat Installatiebedrijf Vosse B.V. voor u kan betekenen? Bel dan nu op 023 - 205 35 29 en maak een vrijblijvende afspraak. Ook kunt u ons contactformulier invullen.