24-uurs service in Amsterdam

Een probleem in of om uw woning komt nooit op een gelegen moment. Daarom is het belangrijk dat u weet dat u op ieder moment van de dag én nacht hulp in kunt schakelen van een professionele loodgieter. Vosse staat voor kwaliteit en service. Daarom hebben wij een 24-uurs service opgezet in de regio Amsterdam. Dankzij deze 24-uurs service zijn wij dag en nacht bereikbaar voor al uw problemen op het gebied van:

Onze snelle service in de regio Amsterdam is niet alleen gedurende de week elke dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend kan onze loodgieter uw rioleringsproblemen of lekkages aan sanitair en leidingen voor u herstellen. Aarzel dus niet om contact op te nemen, maar bel meteen!

Voorkom schade aan uw woning

Lekkages en verstoppingen zijn erg vervelend en veroorzaken veel ongemak. Daarnaast kan de lekkage of verstopping ook schade veroorzaken aan uw inboedel én aan uw woning. Denk hierbij aan vochtplekken en schimmels door wateroverlast of rioolstank in huis. Schakel daarom direct onze vakmannen uit Amsterdam in, wij helpen u graag. Bel nu met onze 24-uurs service: 023 - 205 35 29. Eén telefoontje is genoeg, wij zijn dan zo spoedig mogelijk bij u.