Verstopping in Amsterdam?

Een van de meest vervelende problemen waarmee u in uw woning geconfronteerd kunt worden is een verstopping van afvoer of riolering. Niet alleen kunt u het riool niet gebruiken, wat al snel zorgt voor ernstig ongemak, maar daarnaast gaat een verstopping vaak gepaard met een vieze rioolstank in huis.

Woont u in de regio Amsterdam en heeft u hulp nodig bij een verstopte afvoer of riolering? Vosse is uw ontstoppingsspecialist en helpt u graag. Dag en nacht kunt u op onze service rekenen, 365 dagen per jaar! Wij zorgen ervoor dat de verstopping binnen no-time is verholpen, waarna u weer gebruik kunt maken van uw voorzieningen.

Verschillende ontstoppingsmachines

Om te kunnen garanderen dat wij iedere verstopping verhelpen, werken wij met verschillende ontstoppingsmachines. Zo kunnen wij een verstopping reinigen door middel van hogewaterdruk en passen we waar nodig freeswerk toe. Ook beschikken wij over een speciale rioolcamera, die we in de rioolbuis plaatsen en die beelden van binnenuit verzendt naar het beeldscherm van onze medewerker. Zo kunnen we zonder te hakken of breken precies zien wat de aard en de ernst van de verstopping is, en hoe we deze het best voor u kunnen verhelpen. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op; we staan in Amsterdam voor u klaar!