Gootsteen ontstoppen in Amsterdam

Bijna elk huishouden heeft er wel eens mee te maken: een verstopte gootsteen. Gelukkig is het vaak zelf te verhelpen. Lukt het niet om de gootsteen te ontstoppen? Schakel dan een specialist in. Vosse biedt in Amsterdam snelle en goede service.

Gootsteen zelf ontstoppen

Bij een verstopping zullen de meeste mensen meteen naar een ontstoppingsmiddel grijpen. Dit is inderdaad een effectieve optie. Let daarbij wel goed op welk product u aanschaft! De chemicaliën in het middel kunnen voor beschadigingen aan de leidingen zorgen, en zijn soms ronduit slecht voor het milieu. Tegenwoordig zijn er ook milieuvriendelijke alternatieven te koop. Ernstige verstoppingen worden daar echter niet mee opgelost.

Een veerontstopper kan uw gootsteen ook weer in orde brengen. Ook deze is in vele soorten en maten te koop. Let er ook in dit geval op dat u niet meer schade aanbrengt dan verhelpt. Soda en azijn kunnen soms ook voor een oplossing van de verstopping zorgen. Niet alleen in oma’s tijd, maar ook vandaag de dag zijn deze middeltjes vaak nog verrassend succesvol.

Eerste hulp bij verstopping

U heeft al van alles geprobeerd, maar de gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen lukt niet? Neem dan contact met ons op. Wij ontstoppen de afvoer vlug en voorzichtig en staan in de regio Amsterdam altijd voor u klaar.