Lekkage in uw plafond?

Een lekkage in het plafond is erg moeilijk zelf op te lossen. Waar moet u beginnen met zoeken? Hoe lokaliseert u de bron van het probleem zonder te hakken en breken in het plafond? De plek waar vochtplekken en schimmels op het plafond zichtbaar zijn is meestal niet de plek waar het lek zich bevindt. Water volgt de weg van de minste weerstand en stroomt naar één plek toe.

Wij adviseren u om niet zelf de lekkage in het plafond op te sporen. Door deze klus aan een expert over te laten bespaart u zichzelf veel schade door het openbreken van uw muur of plafond. Wij helpen u in Amsterdam met onze specialistische apparatuur het lek te vinden en te dichten. Vosse staat voor een precieze aanpak en streeft naar een duurzame oplossing.

Snelle hulp bij plafond lekkage in Amsterdam

Lekkage komt altijd ongelegen en kan veel schade aanrichten aan uw woning. Gelukkig staat Vosse Installatietechniek dag en nacht voor u klaar in heel Amsterdam. Bij plafondlekkage kunt u ons direct inschakelen via 023 - 205 35 29. In het geval van spoed kunnen wij ongeacht de dag of het tijdstip langskomen.