Gesprongen leiding in Amsterdam

Een gesprongen leiding kan zorgen voor een enorm waterballet in uw woning. Als uw woning deels blank staat ziet u direct dat u last heeft van lekkage in een waterleiding. Een kapotte leiding kan echter ook minder extreme gevolgen hebben. U verneemt het lek dan misschien in de vorm van vochtplekken op een muur of plafond.

De vele bochten en koppelingen zijn de zwakke plekken in het systeem van leidingen. Door het slijten van rubbers kunnen de koppelstukken bijvoorbeeld gaan lekken. Ook de leiding zelf kan op den duur gaan lekken als gevolg van slijtage of een breuk in de waterleiding.

Snelle reparatie bij lekkende waterleiding

Is er een leiding gesprongen in uw woning in Amsterdam? Of heeft u tijdens de verbouwing per ongeluk de watertoevoer beschadigd? Wees er dan snel bij. Door de constante druk op de waterleiding kan er veel schade ontstaan en blijft de lekkage aanhouden.

Waterleiding lekkage opsporen

Een vakman van Vosse zal de bron van uw lekkage opsporen en het probleem zo snel mogelijk oplossen. Voordat wij in actie komen kunt u zelf alvast de stroom van water stoppen. Draai daarvoor de hoofdkraan dicht. Met één telefoontje naar 023 - 205 35 29 staan wij voor u klaar!