Lekkage waterleiding Amsterdam

Als uw waterleiding springt, stroomt het water vanaf het breekpunt alle kanten op. Een lekkage is dan overduidelijk. Ook kan een lekkage van een leiding zich op minder heftige wijze openbaren. Door bijvoorbeeld kleine plasjes water onder leidingbuizen. Hoe dan ook, een lekke leiding in uw woning is altijd een zeer verelend probleem.

Verschillende oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan kleinere water lekkages. Een veel gezien probleem is corosie, ontstaan met de tijd. Ook kan het probleem zich in de koppelverbindingen van de leidingen voordoen. In waterleidingverbindingen zitten rubbertjes tegen het lekken. Deze kunnen uitdrogen en scheuren, waardoor ze water doorlaten.

Maar natuurlijk kan een leiding ook gewoon slijten door gewoon gebruik. Dit kan resulteren in een breukje in de leidingen, welke door de waterdruk verder kan scheuren. Natuurlijk kan hardhandig gebruik of een onhandige verbouwing ook resulteren in een gesprongen leiding.

Omdat een waterleiding altijd op druk staat, ontstaan er heel snel vervelende problemen als deze springt. Lange blootstelling aan water kan uw dure parketvloer verruïneren. Een vers gewit plafond kan veranderen in een gelig vlekkenspel wanneer er boven een waterleiding is gesprongen.

Dergelijke gevolgen kunnen een aanslag zijn op uw portemonnee, wat natuurlijk niet de bedoeling mag zijn. U wilt dat de lekkage zo snel mogelijk wordt opgelost en daarom moet u op zoek naar de juiste vakman voor het probleem. Een specialist is in staat om snel de oorzaak van de lekkage te achterhalen en kan vaak ter plekke een hersteloperatie uitvoeren.

Snelle hulp bij een lekkende waterleiding

Draai de hoofdkraan van de waterleiding dicht alvorens met uw loodgieter te bellen. Dit voorkomt dat het water blijft stromen en voor nog meer schade zorgt. Neem vervolgens contact op met Installatiebedrijf Vosse B.V. op 023 - 205 35 29. We kunnen een afspraak inplannen en helpen u graag van uw lekkage af!