Last van lekkage in Amsterdam?

Lekkage is een vervelend probleem dat vrijwel direct voor overlast zorgt. Heeft u last van een lekkende leiding? Wateroverlast veroorzaakt vaak ernstige schade. Het water trekt in muren en plafonds, wat niet alleen lelijke vochtplekken oplevert, maar tevens een broedplaats creëert voor schimmels. Het herstellen van waterschade is vaak een dure aangelegenheid. Zorg daarom dat u snel handelt bij een lek!

In Amsterdam en omgeving is Vosse uw specialist bij lekkage. Of het nu gaat om een lekkende waterleiding, lekkage in uw badkamer of een lekkend dak: onze vakmannen weten raad met het probleem. Door middel van moderne materialen en methoden wordt de oorzaak van de lekkage snel opgespoord, waarna we voor een passende en efficiënte oplossing zorgen.

Dag en nacht hulp bij spoed

Als u een lek opmerkt, is één telefoontje voldoende om direct deskundige ondersteuning in te schakelen. Onze specialisten zijn namelijk dag en nacht beschikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week: 365 dagen per jaar. Dus ook als u midden in de nacht lekkage ontdekt, of op een feestdag, zijn wij u graag van dienst. We weten hoe belangrijk het is om lekkage zo snel mogelijk te verhelpen, daarom zijn wij u in Amsterdam en omgeving graag vlug van dienst. Bel ons meteen!