Lekkend toilet in Amsterdam

Op uw toilet wilt u te allen tijde kunnen rekenen. Een lekkend toilet is dan ook een vervelend probleem, waarvoor u direct een oplossing wilt. Onze specialisten begrijpen dat als geen ander! Daarom staan wij dag en nacht klaar om lekkage in uw toilet te verhelpen. Onze loodgieters gaan direct op zoek naar de oorzaak van het probleem. Op die manier kunnen wij voor een blijvende oplossing zorgen.

Toilet lekkage door onjuiste montage

Merkt u opeens een grote plas water op rondom de toiletpot? Een constant terugkerende lekkage aan het toilet of de afvoer kan veroorzaakt worden door verkeerde montage. Vooral bij een zwevend of hangend toilet is dit nogal eens het geval. Het gebruik van een verkeerde constructie is natuurlijk ook vragen om problemen. Het is daarom belangrijk dat u bij het monteren van uw toilet altijd een ervaren vakman inschakelt.

Toilet laten repareren

Is het kwaad al geschied? Dan kan Vosse u in Amsterdam te hulp schieten. Onze loodgieters herkennen veelvoorkomende oorzaken van lekkage, zoals een verzakking van de riolering of een barst door te hoge druk, in een oogopslag en doen er alles aan om de lekkage aan uw toilet zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Aarzel niet en neem contact met ons op via 023 - 205 35 29 of vul online het contactformulier in.