Lekkage in uw badkamer in Amsterdam?

Lekkage in de badkamer is een vervelend probleem. Een lek in de muren zorgt bijvoorbeeld voor vochtplekken, die op hun beurt vieze schimmelvorming kunnen veroorzaken. Misschien lekt er wel zo veel water dat uw badkamervloer blank komt te staan. Juist in de badkamer kan de bron van de lekkage zich op allerlei plekken bevinden. Van leidingen in de muur, tot aan de douche of een afvoer. Overal loopt constant water en een lek kan u veel ellende bezorgen.

Geen idee waar het lek zich bevindt? Dan kan Vosse Installatietechniek u helpen! Wij sporen uw badkamerlekkage in Amsterdam snel op en onze loodgieter verhelpt het probleem op vakkundige wijze.

De oorzaak van badkamerlekkage vinden

Zoals gezegd wordt lekkage in de badkamer meestal opgemerkt door natte plekken op de muur. Ook muren of plafonds in andere ruimtes kunnen vochtig worden wanneer het water zich een weg door uw woning baant. De plek waar u water aantreft hoeft niet per se de plek te zijn waar de lekkage is ontstaan.

We gaan grondig te werk om uw lekkage op te sporen, maar houden daarbij hak- en breekwerk beperkt. Onze vakmannen inspecteren alle onderdelen die tekenen van lekkage kunnen vertonen. Denk aan loslatende tegels en voegwerk. Ook de kitnaden van bijvoorbeeld uw bad, douche of afvoer kunnen wijzen op badkamerlekkage.

Snelle service en nette afwerking

Aan de hand van onze inspectie is de oorzaak van het lek meestal vrij snel gevonden. Onze loodgieters kunnen het lek direct repareren. Uiteraard wordt bij de uitvoering van de werkzaamheden gezorgd voor een nette werkwijze en afwerking. Na afloop wilt u natuurlijk dat uw badkamer er weer zoals voorheen uitziet.

Aarzel niet om ons in te schakelen wanneer u sporen van badkamerlekkage in uw woning in Amsterdam aantreft. Onze professionele loodgieters zorgen dat u snel van het probleem verlost bent! U kunt ons telefonisch bereiken via 023 - 205 35 29 of meteen online een afspraak maken.