Uw loodgieter in Oost

Vosse is als loodgieter al jarenlang actief in Amsterdam. Ook in Oost hebben de afgelopen jaren al heel wat mensen geprofiteerd van onze uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Tegen scherpe tarieven! Loodgieterswerk is zeer divers: waarom voor iedere klus een andere vakman inschakelen als een loodgieter van ons bedrijf alles in één keer kan doen? Wij zijn uw specialist op het gebied van sanitair, riolering, verwarming en leidingwerk. Dus of u nu uw badkamer wilt renoveren, lekkage heeft aan uw waterleiding, een verstopte riolering of een storing van uw CV ketel: wij zijn de allround specialist in Oost. Aarzel dus niet en bel bij problemen direct ons loodgietersbedrijf!

Dag en nacht bereikbaar in Oost

Voor de meeste klussen in en om uw woning kunt u in Oost een afspraak maken met onze loodgieter. Er zijn echter ook situaties waarin u direct vakkundige hulp nodig heeft, bijvoorbeeld bij een kapotte CV of een verstopte riolering. Voor dergelijke spoedklussen zijn wij dan ook dag en nacht bereikbaar! Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van de overlast verlost wilt zijn en doen er dan ook alles aan om een optimale en snelle service te verlenen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u in Oost direct een loodgieter nodig? Neem dan contact op met ons bedrijf, we helpen u graag. U kunt ons bereiken door te bellen naar 023 - 205 35 29. Ook kunt u onderstaand formulier invullen, dan hoort u vlug van ons.

Afspraak maken